Опозиція хоче повернути канадську бойову авіацію до ударів по цілях ІДІЛ

Опозиція хоче повернути канадську бойову авіацію до ударів по цілях ІДІЛ

Укрінформ
Канада має відновити авіаудари по цілях ІДІЛ на Близькому Сході, аби підтримати своїх союзників у боротьбі з тероризмом.

Таку думку висловила лідер офіційної парламентської опозиції та тимчасова глава Консервативної партії Канади Рона Амброз, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Перебуваючи в опозиції, Консервативна партія постійно закликає чинний уряд встати поруч із нашими союзниками та відновити участь Канади у бойовій авіаційній операції проти ІДІЛ», - сказала Амброз.

За її словами, здійснені канадськими літаками авіанальоти на цілі ІДІЛ змогли значно послабити терористів, зупинивши їх просування і «серйозно виснаживши ресурси».

«Канада повинна стати пліч-о-пліч із нашими союзниками, аби упередити вчинення ІДІЛ подальших злочинів проти людяності», - наголосила Амброз.

Як повідомляв Укрінформ, припинення участі канадських літаків у бомбардуваннях цілей ІДІЛ на Близькому Сході було однією із передвиборних обіцянок чинного прем’єр-міністра Джастіна Трюдо. Взамін відкликаних літаків Канада значно збільшила свою гуманітарну допомогу Сирії та Іраку, розширила дипломатичну присутність в регіоні і потроїла кількість військових інструкторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-