Флорида готується до ураганної стихії

Флорида готується до ураганної стихії

Укрінформ
Національний центр ураганів США попередив про небезпеку удару потужного тропічного шторму по північній частині штату Флорида в ніч проти вівторка, який супроводжуватиметься сильними зливами та повенями.

Про це повідомляє у понеділок центральний американський телеканал CNN.

"Губернатор штату Флорида Рік Скотт у понеділок оголосив надзвичайний стан у зв'язку з наближенням тропічного шторму, який загрожує потужними зливами і повенями в штаті", - зазначається в повідомленні.

За останньою інформацією Національного центру ураганів, тропічний шторм, який отримав назву "Колін", зараз перебуває приблизно в 250 км від узбережжя Флориди в Мексиканській затоці та пересувається у північно-східному напрямку. Сила вітрів там наразі сягає 80 км/год, втім їхня потужність поступово зростає.

Очікується, що стихія досягне материкової частини США ввечері понеділка або вночі проти вівторка за місцевим часом. При цьому метеорологи прогнозують високий добовий рівень опадів та застерігають про небезпеку повеней.

Крім того, прогнозується, що стихія пройдеться далі – по атлантичному узбережжю ще трьох американських штатів – Джорджія, Південна Кароліна та Північна Кароліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-