У Західній Австралії серфер втратив ногу після нападу акули

У Західній Австралії серфер втратив ногу після нападу акули

Укрінформ
Бен Геррінг, 29-річний серфер із Західної Австралії, бореться за своє життя в лікарні після того, як акула відкусила більшу частину його ноги на пляжі міста Мандура, що в 70 км на південь від Перта.

Про це повідомляє АВС.

«Він був ще при свідомості, коли його витягли з прибою, але без ноги нижче правого коліна», – розповів журналістам Джоді Хаф, один з місцевих мешканців, котрі допомогли витягнути постраждалого на берег.

Геррінг разом із ще близько 20-ма серфінгістами насолоджувалися великими хвилями на одному з пляжів неподалік Мандура близько 4 вечора.

«Він розвернувся назустріч прибою, намагаючись упіймати більшу хвилю. Наступної миті стався цей жах, його дошка була розірвана навпіл, ми намагалися привести його до тями», - розповів один із друзів Бена.

Парамедики реанімували постраждалого на пляжі, звідки його було доправлено до найближчого медичного закладу за 13 км, та надали невідкладну допомогу, перш ніж перекинути повітрям в один із госпіталів Перта. Наразі стан Бена лікарі оцінюють як критичний.

За словами прес-секретаря муніципалітету Мандура пляж, на якому сталася трагедія, того вечора було закрито через повідомлення про те, що на одному з сусідніх пляжів, близько 8 ранку за місцевим часом, було помічено 3,5-метрову білу акулу всього у 1,8 км від берега.

Нагадаємо: останній напад акули у Австралії зафіксовано у жовтні минулого року, коли трапились два інциденти, в результаті яких постраждалі відбулися незначними травмами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-