Клінтон і Сандерс почали домовлятися про об'єднання проти Трампа

Клінтон і Сандерс почали домовлятися про об'єднання проти Трампа

Укрінформ
Два завзятих суперники на президентських перегонах у США всередині Демократичної партії перед вирішальною "схваткою" у штаті Каліфорнія вже розпочали переговори про можливе об'єднання сил, щоб завадити Дональду Трампу отримати шанс на остаточну перемогу.

Про це заявила сама Гілларі Клінтон у інтерв'ю телеканалу CNN

"Клінтон сказала, що на рівні помічників її штабу і Сандерса вже ведуться переговори про те, щоб об'єднати партію по завершенню сезону праймеріз, і що ці переговори надалі будуть більш активними", - зазначає видання.

У цьому зв'язку телеканал наводить цитату екс-держсекретаря: "Після того, як праймеріз завершаться, ми вже з наступного вівторка почнемо говорити більш детально про те, що ми можемо зробити, щоб об'єднати партію".

Вона також підкреслила, що разом із сенатором Сандерсом вони "робитимуть все можливе, щоб запобігти появі Дональда Трампа навіть близько від Білого дому".

Клінтон заявила про це напередодні демократичних праймеріз 7 червня у Каліфорнії, підкреслює телеканал. На кону там стоятимуть голоси одразу 546 делегатів, і поразка Клінтон могла би призвести до значних ускладнень у фінальній частині її кампанії. Зараз для отримання номінації від партії Гілларі Клінтон потрібно заручитися підтримкою щонайменше 71 делегата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-