Система загиблого EgyptAir посилала сигнали про задимлення - ЗМІ

Система загиблого EgyptAir посилала сигнали про задимлення - ЗМІ

Укрінформ
Системи літака EgyptAir, який впав у Середземне море з висоти в 11 кілометрів, зафіксували задимлення на повітряному судні перед тим, як воно зникло з радарів.

Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела, передає Медуза.

За даними видання, автоматичні системи стали посилати сигнали про сильне задимлення у передній частині літака, де розташований бортовий комп'ютер повітряного судна. За кілька хвилин до його падіння система управління польотами вийшла з ладу.

"Ці повідомлення — перше свідчення того, що у передній частині літака під кабіною пілотів і за нею була зафіксована висока температура. Дані також дають підказку про те, чому пілоти не змогли звернутися до диспетчерів безпосередньо перед зниженням", - пише WSJ.

Видання також повідомляє про сильні ушкодження, знайдені на правій стороні кабіни пілотів.

Учасники розслідування вважають, що цієї інформації недостатньо для того, щоб говорити про причини, через які виникло задимлення.

Нагадаємо, 19 травня літак А320, який прямував за маршрутом Париж - Каїр, зник з екранів радарів, перебуваючи приблизно у 280 км від єгипетського узбережжя. На його борту перебувало 66 осіб: 56 пасажирів, у тому числі троє дітей, і 10 членів екіпажу. У представлених авіакомпанією списках значаться представники 12 держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-