Греція відправила на пошуки Airbus фрегат, літаки та вертольоти

Греція відправила на пошуки Airbus фрегат, літаки та вертольоти

Укрінформ
Грецька влада відправила у район авіакатастрофи Airbus A320 авіакомпанії EgyptAir біля острова Карпатос фрегат ВМС, літаки С-130 Hercules, EMB-145H Embraer та два вертольоти Super Puma.

Про це повідомляє AFP з посиланням на міністерство оборони Греції.

«Грецькі збройні сили негайно відправили у район авіакатастрофи, що розташований на відстані 130 миль від острова Карпатос, фрегат ВМС, літак C-130 Hercules, військові літаки EMB-145H Embraer. Крім того, два вертольоти Super Puma також беруть участь у пошуковій операції», - повідомляє агентство.

Airbus A320 зник з радарів о 3:29 за місцевим часом, перебуваючи у повітряному просторі Єгипту. Він розбився на відстані близько 130 миль від острова Карпатос, який розташований між грецькими островами Родос і Крит.

Грецькі авіадиспетчери зафіксували літак на екранах радарів о 2:55 місцевого часу і о 3:26 зв'язалися з командиром літака. Через три хвилини, коли літак увійшов у повітряний простір Єгипту, він зник з радарів.

Керівництво авіакомпанії EgyptAir заявило, що йому невідомі причини зникнення з радарів A320, на борту якого перебували 30 єгиптян, 15 французів та громадян інших країн. Загалом на борту літака було 56 пасажирів, з яких троє дітей, та 10 членів екіпажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-