У Франції сталася перестрілка з переслідуванням, є жертви

У Франції сталася перестрілка з переслідуванням, є жертви

Укрінформ
На півночі Франції у результаті переслідування поліцією авто сталася стрілянина.

Інцидент трапився у четвер вранці поблизу міста Дюнкерк на автостраді А16, що з’єднує Францію та Бельгію, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції з посиланням на місцеву префектуру поліції.

«У результаті переслідування зловмисників поліція вимушена була застосувати зброю, в результаті інциденту одна людина загинула, ще мінімум четверо отримали поранення різного ступеня, двоє з них - тяжкі», - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, французькі ЗМІ повідомляють, що у результаті перегонів на автомагістралі А16 між Францією та Бельгією сталися три аварії, які у т.ч. стали причиною загибелі та поранень людей. За їхніми даними, французькі правоохоронці переслідували громадян Бельгії, які відмовилися зупинитися, тому поліція застосувала вогнепальну зброю.

Джерела AFP у поліції повідомили, що поліція переслідувала контрабандистів, що нелегально переправляли мігрантів до Франції, хоча офіційного підтвердження цієї версії досі немає. Справу веде прокуратура Дюнкерка. Розпочато слідство.У результаті надзвичайної пригоди рух по шосе був заблокований. Виникли багатокілометрові затори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-