На литовському кордоні розвернули байкерів з РФ з

На литовському кордоні розвернули байкерів з РФ з "радянською" зіркою

Укрінформ
У Литву напередодні не впустили двох російських мотоциклістів із радянською символікою, які намагалися потрапити в країну через Білорусь.

Про це повідомляє Delfi з посиланням на начальника відділу зв'язків з громадськістю Служби охорони держкордону Гедрюса Мішутіса.

"Один їхав на мотоциклі Suzuki з російськими номерами, другий на Honda з російськими номерами. Обох не впустили, оскільки у них не було документів, що підтверджують мету поїздки, вони не могли вказати мету поїздки. На першому мотоциклі була радянська символіка, це було однією з причин, що його не впустили. Були різні написи, п'ятикутна зірка", - зазначив чиновник.

Він додав, що, за попередніми даними, цих байкерів не впустили в Литву і торік у той самий час, причому таке рішення ухвалили не тільки литовські, а й польські прикордонники.

Нагадаємо, наприкінці квітня минулого року більше 10 російських мотоциклістів, можливо - пов'язаних з поїздкою російських байкерів з Москви до Берліна з нагоди Дня Перемоги, не впустили на територію Литви. Тоді їх не пропустила і Польща.

Фото: Sputnik/Scanpix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-