Росія звинувачує США у провокаціях на Балтійському морі

Росія звинувачує США у провокаціях на Балтійському морі

Укрінформ
«Американські розвідувальні літаки підкрадаються до російських кордонів з вимкненими транспондерами» - заявив речник Міністерства оборони РФ.

В офіційній заяві оборонне відомство РФ підкреслює, що «усі польоти російських літаків відбуваються згідно з чинними нормами використання повітряного простору», передає кореспондент Укрінформ.

«Американські розвідувальні літаки підкрадаються до російських кордонів з вимкненими транспондерами, а це робить неможливим їхню ідентифікацію», - заявив речник оборонного відомства РФ генерал Конашенков.

Як переконує російське міністерство, через такі дії американських літаків, Росія змушена висилати своїх пілотів, щоб ті наочно могли з’ясувати, хто летить в напрямку російського кордону.

Одночасно речник Міністерства оборони наголосив, що російські літаки виконують польоти у міжнародному повітряному просторі відповідно до чинних правил.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю 29 квітня багатоцільовий винищувач Росії Су-27 наблизився до американського розвідувального RC-135 на 7,5 метрів, а потім пролетів над ним в перевернутому положенні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-