Туреччина ліквідувала 18 курдських бойовиків

Туреччина ліквідувала 18 курдських бойовиків

Укрінформ
У південно-східному окрузі провінції Мардін 18 терористів Робочої партії Курдистану (РПК) були знищені турецькими військами.

Про це повідомляє Daily Sabah.

«Турецькі сили безпеки ліквідували 18 терористів РПК, в тому числі двох нібито високопоставлених діячів, у неділю ввечері під час масивної операції в південно-східному районі Нусайбін у Мардіні, тоді як терористи намагалися втекти до прилеглого сірійського міста Аль-Камишли», - йдеться в повідомленні.

Під час операції війська захопили чимало гвинтівок, гранатометів, боєприпасів і приладів нічного бачення, що належать курдськии бойовикам.

Згідно з перехопленими радіопереговорами, перед проведенням евакуації лідер РПК наказав своїм людям «спалити і підірвати будівлі», «не вступати в контакт з місцевими жителями - зрадниками» і «залишити район, попутно караючи тих, кого захопили». Лідер терористів також наказав встановити пастки по всьому району.

Як відомо, в останні кілька місяців на території південно-східних районів Туреччини відбуваються збройні зіткнення між силами безпеки і членами Робочої партії Курдистану, яка відновила свою збройну кампанію проти турецької держави в липні 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-