Коаліція скинула бомби на військовий склад і нафтові свердловини ІДІЛ

Коаліція скинула бомби на військовий склад і нафтові свердловини ІДІЛ

Укрінформ
Міжнародна коаліція продовжує послідовно знищувати об'єкти нафтовидобувної інфраструктури ІДІЛ, а також пункти управління та зв'язку терористичного угруповання "Ісламська держава" в Сирії та Іраку.

Про це йдеться в щоденному зведенні, опублікованому Пентагоном у неділю, повідомляє  власний кореспондент Укрінформу.

"Силами штурмової авіації проведено один авіаудар в Сирії. Поблизу населеного пункту Ракка знищено дві насосних станції на нафтових свердловинах ІДІЛ", - зазначається в повідомленні.

У Іраку крім авіації були також задіяні ракетні артилерійські установки, які за минулу добу здійснили 24 удари по позиціях терористів. Операції проводилися в районах міст Хуваядж, Албу Хаят, Фалуджа, Хадіта, Хіт, Кіркук, Мосул, Кайяра, Синджар, Султан Абдалла.

При цьому повідомляється про знищення та ураження 11-ти підрозділів тактичного рівня, 18-ти бойових позицій та вогневих точок, п'яти об'єктів управління та зв'язку (в районі Мосула) та шести місць зосередження бойовиків. Крім того, виведено з ладу мінометну систему терористів, чотири транспортних засоби, три катери, склад постачання, а також відрізаний доступ бойовиків до місцевості в районі міст Хіт та Кайяра, зазначили в Пентагоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-