Нагірний Карабах: Азербайджан застосував

Нагірний Карабах: Азербайджан застосував "Смерчі" - міноборони Вірменії

Відео
Укрінформ
Збройні Сили Азербайджану заявили, що в ході військової операції з вечора 4 квітня по ранок 5 квітня були убиті близько 70 військових противника і знищені до 20 одиниць техніки.

Про це повідомляє азербайджанське інформаційне агентство "Тренд".

"ЗС Азербайджану в ході операції з вечора 4 квітня до ранку 5 квітня знищили до 70 осіб живої сили і до 20 одиниць військової техніки", - зазначається у повідомленні.

Наголошується, що за останні два дні втрати азербайджанської армії становили 16 осіб.

Як повідомляють ЗМІ, міністерство оборони Азербайджану опублікувало також 4 квітня на своєму сайті відеозапис, на якому, за твердженням відомства, зафіксовано знищення командно-штабного пункту вірменських сил у Нагірному Карабасі. Запис зроблено з літального апарату.

Водночас, у міністерстві оборони Вірменії заявили, що в ніч на 5 квітня на південному напрямі лінії зіткнення азербайджанська армія застосувала РСЗВ "Смерч".

Як повідомляв Укрінформ, збройні зіткнення на лінії розмежування між Азербайджаном і Вірменією у Нагірному Карабасі почалися в ніч на 2 квітня. Сторони конфлікту обвинуватили одна одну в обстрілі населених пунктів і назвали бої наймасштабнішими за останні 22 роки.

Конфлікт між Азербайджаном і Вірменією почався у 1988 році через те, що населена переважно вірменами Нагірно-Карабаська автономна область заявила про вихід з Азербайджанської РСР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-