Нагірний Карабах: Азербайджан заявляє про нові втрати

Нагірний Карабах: Азербайджан заявляє про нові втрати

Укрінформ
Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що в Нагірному Карабасі за минулу добу загинули троє військових.

Про це інформує Радіо Свобода.

"У відомстві звинуватили вірменську сторону в загостренні ситуації і заявили, що під час боїв вдень 3 квітня і в ніч на 4 квітня вірменська сторона втратила "численну живу силу і військову техніку", - йдеться у повідомленні.

Натомість представник Міноборони Вірменії заявив, що військовим вдалося перешкодити просуванню до передової азербайджанських підрозділів з резерву. Як заявив Арцрун Ованесян, ці підрозділи "були знищені".

Раніше сторони конфлікту в Нагірному Карабасі повідомляли про продовження бойових дій у сепаратистському регіоні Азербайджану.

Нагадаємо, ситуація у Нагірному Карабасі різко загострилася у ніч на 2 квітня. І вірменська, і азербайджанська сторона звинуватили одна одну у наступі з застосуванням важкого озброєння.

У перший день загострення конфлікту президент Вірменії Серж Саргсян повідомив про загибель 18 вірменських солдатів. Влада Азербайджану заявляла про 12 загиблих солдатів і одного цивільного.

3 квітня Міністерство оборони Азербайджану заявило, що Баку припиняє в односторонньому порядку військові дії в зоні карабаського конфлікту.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-