У Туреччині затримали щонайменше 15 бойовиків ІДІЛ

У Туреччині затримали щонайменше 15 бойовиків ІДІЛ

Укрінформ
Поліція Туреччини у п'ятницю в провінції Ізмір затримала щонайменше 15 осіб, які ймовірно є членами терористичного угрупування "Ісламська держава".

Про це повідомляє Daily Sabah.

"В рамках антитерористичної операції по всій країні поліція Туреччини затримала щонайменше 15 осіб, підозрюваних у членстві в ІДІЛ", - йдеться у повідомленні.

Так, згідно з наявними даними, затримані підозрюються у тренуванні Саваша Їлдиза, члена ІДІЛ, який у 2015 році вчинив терористичні напади на штаби Народної демократичної партії Туреччини у провінціях Адана та Мерсін.

Крім цього, під час обшуків поліція вилучила у підозрюваних чотири дробовики і пов'язану з ІДІЛ документацію та інші матеріали.

Повідомляється, що затримані також ймовірно займалися навчанням бойовиків, які потім брали участь у бойових діях на боці "Ісламської держави" в конфліктних регіонах.

Нагадаємо, раніше в результаті вибуху замінованої автівки, направленої на броньований поліцейський автомобіль на південному сході Туреччини, були вбиті шестеро поліцейських та ще 23 особи поранені. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-