У Нідерландах стартувала кампанія на підтримку України

У Нідерландах стартувала кампанія на підтримку України

Укрінформ
У Нідерландах стартувала інтернет-кампанія на підтримку України напередодні квітневого референдуму щодо Угоди про асоціацію.

Як зазначається на сайті проекту, в його рамках опубліковано 10 відеороликів, на яких талановиті українські діти виконують знамениту пісню «Вона вірить в мене» (“Zij gelooft in mij”) видатного нідерландського шансоньє Андре Хазеса (Andre Hazes). 

«Кампанія «Давай, Нідерланди, давай!" («Hop, Nederland, hop!») - це історії талановитих українських дітей. Це чудові зразки успіху юних українців, що пізнають цей світ та змінюють його на краще. Адже угода про Асоціацію між Україною та ЄС - це не торгівля і не політика. Це майбутнє українського народу та його дітей. Тому кожен голос нідерландця - це голос за їх кращу долю», - йдеться на сайті проекту.

«За нашим задумом, під час участі в проекті діти опинилися в казці - чудовому, неймовірно теплому і доброму світі знаменитих нідерландських магнітиків, які можна отримати у будь-якому літаку KLM”, - зазначають автори кампанії.

У цих роликах були використані елементи нідерландського фольклору. До проекту було залучено двох місцевих фахівців - одного з найкращих режисерів Королівства Теда Ленсена (Thed Lenssen) та аранжувальника Клааса Берінгса (Klaas Berings).

Наприкінці березня - на початку квітня діти-учасники кампанії відвідають Нідерланди, щоб особисто представити проект підданим Королівства.

Нагадаємо: референдум щодо Угоди про асоціацію Україна - ЄС запланований на 6 квітня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-