Міжнародна коаліція знищила два штаби ІДІЛ в Іраку

Міжнародна коаліція знищила два штаби ІДІЛ в Іраку

Укрінформ
Впродовж минулої доби міжнародна коаліція завдала по підрозділах ІДІЛ на території Сирії та Іраку 25 ударів із застосуванням авіації та ракет. При цьому, крім живої сили, техніки та ресурсів ІДІЛ, було уражено дві штабні структури терористів.

Про це йдеться в щоденному зведенні, оприлюдненому Пентагоном у четвер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Бомбардувальна, штурмова та винищувальна авіація, а також дистанційно пілотовані літаки завдали вісім авіаударів у Сирії", - зазначається у зведенні.

При цьому були поцілені позиції терористів біля населених пунктів Манбідж, Мара, Ракка. Повідомляється про ураження шести окремих тактичних підрозділів, п'яти вогневих позицій, чотирьох транспортних засобів, складу з вибухівкою та ще одного складу зі зброєю. Крім того, пошкоджено тунель, який використовували бойовики ІД.

У Іраку за добу проведено 17 ударів із застосуванням ракетної артилерії, штурмової та винищувальної авіації, а також БПЛА. 

Операції проводилися в районах міст Багдад, Хадіта, Кіркук, Кісік, Мосул, Кайяра, Рамаді, Султан Абдалла, Таль Афар та Хіт.  При цьому повідомляється про знищення двох штабних структур біля міст Кісік та Мосул. Крім того, сили коаліції уразили дев'ять підрозділів тактичного рівня, п'ять вогневих позицій, три транспортних засоби, дві одиниці інженерної техніки. Ударів також було завдано по 15-ти районах зосередження терористів, трьох складах постачання, а також по мосту, який використовували терористи у своїх цілях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-