Держдеп попередив про загрозу нових терактів у Європі

Держдеп попередив про загрозу нових терактів у Європі

Укрінформ
Державний департамент США попередив американців про ризики подорожей по Європі після серії вибухів у Брюсселі, відповідальність за які взяло на себе екстремістське угруповання "Ісламська держава".

Про це у середу повідомляє ВВС Україна.

"Терористичні угруповання продовжують планувати здійснення у найближчій перспективі нападів на території Європи, їхньою ціллю можуть стати спортивні заходи, місця, які відвідують туристи, ресторани і транспортна інфраструктура", - йдеться у заяві Держдепартаменту.

Громадянам США рекомендували бути пильними у громадських місцях і у транспорті, а також уникати скупчення людей. Особливо уважними радять бути під час релігійних свят, масштабних фестивалів та заходів.

Багато американських міст посилили заходи безпеки в аеропортах і на залізничних станціях, хоч уряд попередив, що немає жодних нових даних, що свідчать про планування нападів в Америці.

Як повідомлялося, внаслідок вчорашніх вибухів в аеропорту і на станції метро "Маельбек" у Брюсселі загинули щонайменше 34 людини, ще близько 250 постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-