Катастрофа в Ростові: до розслідування приєднаються США, Емірати і Франція

Катастрофа в Ростові: до розслідування приєднаються США, Емірати і Франція

Фото
Укрінформ
Експерти з США, Об’єднаних Арабських Еміратів і Франції приєднаються до розслідування авіакатастрофи в Ростові-на-Дону, в результаті якої загинули 62 людини, у тому числі 8 громадян України.

Про це повідомляє Міждержавний авіаційний комітет.

"Згідно з додатком 13 до Чиказької Конвенції про міжнародну цивільну авіацію ІКАО та правилами розслідування авіаційних подій та інцидентів Російської Федерації, Міждержавним авіаційним комітетом, як міжнародною незалежною організацією, створена комісія, в яку входять провідні фахівці з розслідування авіаційних подій. Комісія приступила до роботи", - йдеться у повідомленні.

Відтак, найближчим часом до роботи комісії приєднаються експерти Об'єднаних Арабських Еміратів - держави-реєстратора і експлуатанта повітряного судна, США - держави-розробника і виробника літака і Франції - держави-розробника двигунів.

Нагадаємо, пасажирський лайнер Боїнг 737-800 авіакомпанії FlyDubai розбився цієї ночі на території аеропорту Ростова-на-Дону під час заходу на посадку. За попередньою версією, літак зачепився крилом за злітно-посадкову смугу при повторній спробі приземлитися.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-