Держдеп назвав дати візиту Керрі до Москви

Держдеп назвав дати візиту Керрі до Москви

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі розпочне візит до російської столиці у вівторок, 22 березня, та перебуватиме там до п'ятниці з метою обговорення, зокрема, питань Сирії, ІДЛІ і України.

Про це офіційно зазначили в п'ятницю в Державному департаменті США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Керрі відвідає Москву (Росія) 22-25 березня, де зустрінеться з російськими офіційними особами", - йдеться в офіційному повідомленні зовнішньополітичного відомства США.

Сторони обговорюватимуть триваючі зусилля Міжнародної групи підтримки Сирії щодо утримання режиму припинення бойових дій, надання допомоги та поліпшення й розширення гуманітарного доступу, сприяння політичному переходу в Сирії, а також боротьбу з ІДІЛ.

"Крім того, держсекретар обговорить питання України та необхідність повної імплементації Мінської угоди", - зауважили в американському Держдепартаменті.

Як повідомляв Укрінформ, у держдепі не виключили, що глава американської дипломатії під час розмов з російським керівництвом також підніматиме питання незаконного ув'язнення Надії Савченко. США неодноразово виступали з вимогою до Росії звільнити українську льотчицю з російського полону та надати їй можливість повернутися додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-