В Ізраїлі палестинець вбив людину та поранив ще 10 осіб

В Ізраїлі палестинець вбив людину та поранив ще 10 осіб

Укрінформ
У Тель-Авіві у порту Яффа 22-річний палестинець поранив ножем 11 осіб.

Про це повідомляє Jerusalem Post.

Як зазначається, в результаті поранення один з постраждалих помер, ще п'ятеро осіб, які вижили, отримали серйозні поранення.

Нападник був убитий поліцейськими. За словами представників поліції, спочатку він атакував трьох осіб на набережній, популярній туристичній зоні міста, а потім увійшов до ресторану і поранив ще чотирьох. Після цього почав тікати по дорозі між зупиненими автомобілями, нападаючи на водіїв.

Повідомляється також, що четверо поранених перебувають у важкому стані, ще четверо отримали поранення середньої тяжкості і двоє - легкі поранення. Серед постраждалих у важкому стані вагітна жінка та двоє туристів з РФ.

Нагадаємо: починаючи з жовтня, в результаті нападів загинули 183 палестинців і 28 ізраїльтян. Як стверджує влада Ізраїлю, більшість палестинців були вбиті або безпосередньо під час нападу, або тому, що становили небезпеку і планували атакувати: у них з собою був ніж, рушницю або вони намагалися збити перехожих на машині. Крім того, деякі палестинці, як повідомляється, були вбиті під час протестів і сутичок на демонстраціях.

У вівторок в Ізраїль прибув віце-президент США Джо Байден. Як повідомляє агентство Франс прес, його зустріч з колишнім ізраїльським президентом Шимоном Пересом пройшла в будівлі, яка знаходиться в 15 хвилинах від місця нападу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-