Паризьку поліцію для боротьби зі злочинцями озброїли автоматами

Паризьку поліцію для боротьби зі злочинцями озброїли автоматами

Укрінформ
Спецпідрозділи паризької поліції, що боротимуться зі злочинністю, озброїли автоматичними та штурмовими гвинтівками, а також шоломами та щитами, що витримують попадання кулі від автомата Калашникова.

Про це у Парижі заявив міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

«Сам факт носіння уніформи є втіленням публічної влади і робить вас мішенню. Окремі злочинці, з якими ви маєте справу, не гребують нічим і використовують проти вас важку зброю, справжню зброю війни, проти якої ви повинні захиститися та адекватно реагувати», - сказав міністр, представляючи нове озброєння спецназівців у поліцейській дільниці 20-ї району Парижа.

Казньов передав працівникам спецпідрозділу (бригади боротьби зі злочинністю) 204 автоматичні штурмові гвинтівки, 36 автоматів HK-G, 474 балістичні шоломи і щитки, 1835 бронежилетів та 241 гнучкий балістичний щиток, що витримують кулі від автомата Калашникова, 116 електрошокерів Taser, 134 одиниці спеціальної зброї, що стріляє сльозогінними та іншими гранатами, 981 кийок та понад 25 тисяч боєприпасів ближньої дії захисту. Вартість переданого озброєння та оснащення становить 17 мільйонів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-