Міністр оборони США особисто стежить за ситуацією в Україні

Міністр оборони США особисто стежить за ситуацією в Україні

Укрінформ
Ситуація на сході України, де останнім часом поновилися постійні обстріли з російського боку, викликає занепокоєння у Вашингтоні та є питанням постійної уваги особисто глави Пентагону.

Про це заявив у вівторок під час брифінгу в Міністерстві оборони США речник відомства Пітер Кук, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. 

"Я знаю, що міністр (оборони. – Ред.) продовжує уважно стежити за ситуацією в Україні. Звичайно, ми, як і решта міжнародної спільноти, занепокоєні рівнем насильства, який відбувається там", - зауважив офіційний представник Пентагону. 

Водночас він наголосив, що Сполучені Штати як і раніше виступають на підтримку України, і проведення тренувань зі Збройними Силами України "є показником серйозності" намірів США.

У цьому зв'язку Кук підкреслив, що Пентагон продовжує тісно працювати з урядом України щодо підтримки, яку можуть надати Штати, а також проведення необхідних навчань і тренувань. "І в цьому контексті ми маємо намір і надалі працювати з українською стороною", - підсумував представник американського міноборони.

Фото: politico.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-