У разі обвинувального вироку Савченко знову розпочне сухе голодування

У разі обвинувального вироку Савченко знову розпочне сухе голодування

Укрінформ
У разі обвинувального вироку ув'язнена в Росії народний депутат України Надія Савченко обіцяє почати сухе голодування.

Про це Марк Фейгін повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Нині здоров'я більш-менш стабільне. Вона буквально 3 дні тому почала пити дитяче харчування, суміш. Це була умова в'язниці, щоб її доставляти, етапувати до суду. Якщо так, то може вона протримається якийсь час, але вона твердо вирішила вести сухе голодування в разі обвинувального вироку, і тут звичайно все не просто", - заявив він.

Як розповів Фейгін, судові слідства закінчені, залишилися дебати сторін, а за ними буде останнє слово Савченко.

"До обвинувального вироку ми готуємося, бо він однозначно буде винесений. Покарання тут вже не має значення", - заявив адвокат, додавши, що захисники готуються і до обміну Савченко.

Нагадаємо: вирок українській льотчиці повинні оголосити ближче до 8 березня. 3 березня Савченко виступить у суді з останнім словом.

У Росії Савченко звинувачують у загибелі журналістів у Луганській області. Її судять за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Також у справі стверджується, що Савченко незаконно проникла на територію Росії, де і була затримана.

Насправді Савченко потрапила в полон до бойовиків "ЛНР" ще до обстрілу, під час якого загинули російські журналісти Корнелюк і Волошин, і була незаконно вивезена до Росії, де проти неї сфабрикували справу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-