Ле Пен «нагріла» Європарламент на €7,5 мільйона - ЗМІ

Ле Пен «нагріла» Європарламент на €7,5 мільйона - ЗМІ

Укрінформ
Партії французьких націоналістів – Національному фронту на чолі з Марін Ле Пен - закидають розтрати бюджету Європарламенту у сумі 7,5 млн євро.

Обшуки для встановлення доказів проходили у вівторок та середу в штабі Національного фронту та у сімейному маєтку засновника партії Жан-Марі Ле Пена, повідомляє телеканал France Info.

"Обшуки проводилися упродовж доби в штаб-квартирі Нацфронту в Нантері та родовому маєтку Ле Пена у (передмісті Парижа) Монтрету. Якщо розкрадання підтвердяться, буде порушено кримінальну справу. Збитки оцінюються на рівні 7,5 млн євро", - повідомляє телеканал.

Водночас керівництво Національного фронту відкидає звинувачення, називаючи слідчі дії політичною помстою. "Наша партія на минулих виборах отримала підтримку 30% французів. Ці обшуки є політичною операцією наших опонентів", - заявив телеканалу віце-президент партії Флоріан Філіппо.

Нагадаємо, що слідчі дії пов'язані з зарплатою, перерахованою 20 парламентським помічникам євродепутатів від Національного фронту, які одночасно працюють і отримують зарплату в партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-