Гілларі Клінтон загавкала на зустрічі з виборцями

Гілларі Клінтон загавкала на зустрічі з виборцями

Відео
Укрінформ
Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон загавкала на зустрічі з виборцями у Рено.

Таким чином вона проілюструвала свою недовіру до республіканців у їхньому бажанні скасувати закон про реформування Волл Стріт, також відомий як закон Додда-Франка, через те, що «вони кажуть, що велика криза 2008-го була викликана надмірним регулюванням на Волл Стріт».

Це нагадало Клінтон рекламу, яку вона почула в Арканзасі під час передвиборчої кампанії чоловіка.

«Один з моїх улюблених політичних рекламних роликів - реклама на радіо в Арканзасі, де диктор каже: «Хіба не було б чудово, якщо б, коли хтось із кандидатів щось говорить, ми могли б тут же дізнатися, правда це чи ні. Отже, ми навчили цього собаку, і він, якщо сказане не є правдою, почне гавкати. І собака гавкав по радіо, і ви знаєте, люди гавкали один на одного через пару днів після цього», - сказала Клінтон, яку цитує «Эхо Москвы».

«Я намагаюся з'ясувати, як ми могли б використовувати це з республіканцями», — сказала вона. «Ви знаєте, нам потрібно роздобути цього собаку і всюди слідувати за ними. І як тільки вони будуть говорити щось на кшталт «О, велика криза 2008-го була викликана надмірним регулюванням» — гав! гав! гав! гав!», - зобразила гавкіт Клінтон.

Аудиторія гаряче прийняла такий незвичайний виступ і активно його підтримала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-