Коаліція розбомбила в Іраку бункер та базу постачання ісламістів

Коаліція розбомбила в Іраку бункер та базу постачання ісламістів

Укрінформ
Міжнародна коаліція на чолі зі США за минулу добу завдала 18 авіаударів по ІДІЛ у Сирії та Іраку, знищивши, в тому числі, живу силу, техніку, райони зосередження терористів, бункер та базу постачання.

Про це йдеться у щоденному зведенні, яке поширив у понеділок Пентагон, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмова, винищувальна авіація та дистанційно пілотовані літальні апарати провели чотири удари в Сирії", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що внаслідок двох ударів біля міста Ракка уражено підрозділ тактичного рівня ІДІЛ, транспортний автомобіль та кран-навантажувач, які використовували терористи. Поблизу населеного пункту Айн Іса також проведено два удари, які уразили тактичний підрозділ, знищили дві будівлі та бойову позицію ІД.

На території Іраку здійснено 14 авіаударів за допомогою пілотованої авіації та БПЛА. Операції проводилися в районах восьми міст – Хувая, Фаллуджа, Хабанія, Кісік, Мосул, Рамаді, Саммара, Синджар. При цьому знищені та уражені сім підрозділів тактичного рівня, шість бойових позиції, бункер ІДІЛ, район зосередження терористів, чотири пункти збору, база постачання, п'ять одиниць транспортних засобів і спеціальної техніки, контрольно-пропускний пункт ІД.

Операції в Іраку проводилися в координації з національним урядом, підкреслили в Пентагоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-