З президентських перегонів у США вибула єдина кандидат-жінка серед республіканців

З президентських перегонів у США вибула єдина кандидат-жінка серед республіканців

Укрінформ
Колишній топ-менеджер кампанії Hewlett-Packard, єдина жінка серед кандидатів-республіканців  заявила про свій вихід з боротьби за крісло глави Білого дому після оголошення результатів внутріпартійних голосувань у штаті Нью-Гемпшир.

Про це вона написала в середу на своїй сторінці у Facebook, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я говорила під час всієї цієї кампанії, що не сидітиму й не мовчатиму, і не збираюся починати робити це зараз. Зупиняючи свою участь у перегонах сьогодні, я продовжу подорожувати по цій країні та боротися за американців, які не миряться з нинішнім станом речей та статусом-кво, що більше не працює на них", - зазначила політик.

61-річна Фіоріна позиціонувала себе як прямий суперник лідера перегонів (за соцопитуваннями) у стані демократів – Гілларі Клінтон. Колишній виконавчий директор НР вважала своєю перевагою бізнес-менталітет та глобальні контакти, які вона могла принести в Білий дім.

Фіоріна була змушена припинити участь у президентських перегонах після невдалих для неї внутріпартійних кокусів в штаті Айова, де вона набрала менше 2%, а також у Нью-Гемпширі, де її підтримка сягнула лише 4%.

Фото: flickr.com/ Gage Skidmore

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-