Журналісти в Греції також оголосили страйк

Журналісти в Греції також оголосили страйк

Укрінформ
Грецькі журналісти проводять сьогодні 24-годинний страйк, виступаючи проти планів уряду з реформування системи страхування та пенсійної реформи.

Страйк представників ЗМІ проходить у рамках загального страйку, оголошеного найбільшими профспілками країни - Вищою радою профспілки держсектора і Загальною конфедерацією праці Греції, передає Greek Reporter.

«Сектор засобів масової інформації будуть страйкувати з 6:00 середи до 6:00 ранку четверга, так вони зможуть забезпечити висвітлення загального страйку, що почнеться в четвер», - повідомили організатори заходу.

ЗМІ вимагають збереження Фонду страхування видавців, редакторів та працівників друку в якості незалежного фонду засобів масової інформації за участю в ньому всіх категорій працівників галузі.

Відповідно до рішення ради Грецької федерації журналістів, в страйку візьмуть участь всі державні та приватні ЗМІ - газети, телеканали, радіо. Також до акції протесту приєдналися технічні працівники ЗМІ.

Як відомо, у загальногрецькому 48-годинному страйку, якмй почнеться зранку у четвер і триватиме до ранку суботи, також братимуть участь адвокати, нотаріуси, водії вантажівок, лікарі, фармацевти. Водії громадського тарнспорту страйкували 2 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-