Кадиров вважає свої погрози в Instagram

Кадиров вважає свої погрози в Instagram "свободою слова"

Укрінформ
Глава Чечні Рамзан Кадиров звинуватив соціальну мережу Instagram у порушенні свободи слова через видалене відео з російськими опозиціонерами Михайлом Касьяновим і Володимиром Кара-Мурзою-молодшим.

Про це він написав в Instagram.

"Дорогі друзі! Я завжди чесно і відкрито висловлюю і пишу свою думку. Але як тільки я сказав кілька слів про ланцюгових псів США, як вони тут же видалили пост в Instagram. Ось вона хвалена свобода слова по-американськи! Можеш писати що завгодно, але не чіпай собак Америки, друзів держдепу і конгресу. Про кого я говорю, ви чудово знаєте!", - пише Кадиров.

Напередодні ввечері з Instagram Кадирова пропав відеоролик з опозиціонерами Михайлом Касьяновим і Володимиром Кара-Мурзою-молодшим, знятими через стилізований оптичний приціл. Представник соціальної мережі заявив, що відео було видалене через порушення правил сервісу, які вимагають поважати інших членів суспільства.

Раніше опозиціонери Михайло Касьянов, Володимир Кара-Мурза і Олексій Навальний назвали ролик Кадирова загрозою вбивства. Раніше глава Чечні у своїх заявах неодноразово називав російських опозиціонерів "ворогами народу".

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков у понеділок не коментував відео, опубліковане главою Чечні, заявивши, що в Кремлі не стежать за Instagram Кадирова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-