Соціалісти Молдови хочуть до Євразійського союзу і вже марять зближенням з РФ

Соціалісти Молдови хочуть до Євразійського союзу і вже марять зближенням з РФ

Укрінформ
Партія соціалістів Республіки Молдова не має наміру відмовлятися від своєї стратегічної мети – інтеграції до Євразійського та Митного союзів.

Про це заявив лідер соціалістів, депутат парламенту Ігор Додон під час форуму «Гагаузія-2016», відбувся на півдні країни, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«На Сході живуть і працюють наші співвітчизники, родичі, там знаходяться традиційні ринки збуту для молдавських товарів - інших ринків у Молдови не буде», - заявив Додон.

Лідер соціалістів похвалив жителів Гагаузької автономії (південь Молдови) за те, що під час консультативного референдуму в лютому 2014 року вони висловилися за інтеграцію до Євразійського та Митного союзів.

Раніше в ефірі одного з телеканалів Додон відмітив, що він виступає за співпрацю з Заходом, але за умови, що Росія стане стратегічним партнером Молдови.

Нагадаємо: партія соціалістів – один з організаторів акцій протесту в Кишиневі, учасники якого вимагають відставки уряду, розпуску парламенту і проведення дострокових парламентських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-