Французький телеканал переніс показ скандального фільму про Майдан

Французький телеканал переніс показ скандального фільму про Майдан

Укрінформ
Керівництво французького телеканалу Canal+ погодилося зняти з прайм-тайму показ пропагандистського фільму французького одіозного режисера Поля Морейри «Україна, маски революції».

Як повідомили паризькому кореспонденту Укрінформу джерела, наближені до переговорів з керівництвом телеканалу, ЗМІ погодилося навіть на публічне обговорення фільму-фарсу за участю його автора та французьких експертів, що неодноразово відвідували Україну, зокрема Одесу та Київ під час трагічних подій.

Зміна часу показу фільму на 22:30 за Парижем та публічні обговорення в ефірі Canal+ стали можливими у тому числі завдяки роботі українських дипломатів.

Як повідомляв Укрінформ посольство України у Франції звернулося до французького каналу Canal + переглянути можливість трансляції пропагандистського фільму «Україна, маски революції» з офіційним листом.

Разом з тим, українська громада почала збирати підписи під петицією щодо заборони показу фільму. За кілька діб кількість противників показу зросла до майже 1,5 тис.

Нагадаємо, що пропагандистський фільм є нічим іншим, як відвертою маніпуляцією фактами та неправдивою інформацією. Він має на меті показати «темну сторону екстремістського руху в Україні», який начебто стоїть за Майданом та трагедією в Одесі, а також намагається нав’язати зв’язок цих драматичних подій з впливом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-