Справа Нємцова переходить на новий етап

Справа Нємцова переходить на новий етап

Укрінформ
Слідство оголосило про завершення розслідування справи про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова, що сталося в ніч на 28 лютого минулого року.

Про це розповів адвокат обвинувачуваного Анзора Губашева Муса Хадисова, повідомляє РІА Новости.

«Буквально щойно мені подзвонили із слідчого комітету і сказали, що розслідування справи закінчено, найближчим часом ми приступимо до ознайомлення з матеріалами справи», - повідомив Хадисов.

Після того, як потерпілі, обвинувачені і їхні захисники ознайомляться з матеріалами справи, вона буде передана спочатку до прокуратури, а потім до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 20 січня глава Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін заявив, що вважає вбивство опозиційного політика Бориса Нємцова розкритим. Поки що у справі затримано п'ятьох  чоловіків: передбачуваний вбивця Заур Дадаєв, Хамзат Бахаєв, який, за версією слідства, забезпечував спільників інформацією і мав сховати їх після злочину, Темірлан Ескерханов, якому ставиться відстежування маршрутів Нємцова, а також брати Анзор і Шадид Губашеви. У міжнародний розшук оголошено передбачуваного організатора вбивства офіцера батальйону «Північ» Руслана Мухудінова. Дочка політика Жанна Нємцова заявила, що справу розкритою не вважає. Опозиція планує провести 27 лютого марш пам'яті Нємцова в центрі Москви з проходженням через місце вбивства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-