Російського міністра не пустили до Німеччини

Російського міністра не пустили до Німеччини

Укрінформ
Міністрові сільського господарства Росії Олександру Ткачову відмовили у в'їзді до Німеччини, де він збирався відвідати сільськогосподарську виставку.

Чере це на виставку "Зелений тиждень" (Grüne Woche) не поїде вся російська делегація, повідомляє РІА "Новости".

Коментуючи відмову Ткачову у візі, в російському мінсільгоспі заявили, що це рішення може завдати шкоди сільському господарству Німеччини.

Як повідомляв Укрінформ, у липні 2014 року Ткачов, тоді ще губернатор Краснодарського краю, був включений до санкційного список Євросоюзу серед інших осіб та організацій, відповідальних за дії проти територіальної цілісності України.

Ткачов був губернатором Краснодарського краю в 2001-2015 році. З його діяльністю на посаді губернатора пов'язано чимало скандальних історій. Зокрема, за його ініціативою в 2003 році був створений Тузлинський конфлікт.

У вересні 2015 року вже в якості міністра Ткачов запропонував знищувати заборонені в Росії європейські продукти не тільки на кордонах, а й всередині країн-партнерів по ЄврАзЕС.

***

Міжнародна зелений тиждень в Берліні - найбільша європейська сільськогосподарський ярмарок, який щороку збирає сотні тисяч відвідувачів і тисячі учасників. Зокрема, минулого року на виставці зареєструвалися понад 1700 учасників з 68 країн, за тиждень, за даними організаторів, її відвідали 415 тисяч осіб. В цьому році "Зелений тиждень" триватиме з 15 по 24 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-