У Парижі поліція застрелила озброєного чоловіка, який погрожував терактом

У Парижі поліція застрелила озброєного чоловіка, який погрожував терактом

Фото
Укрінформ
На річницю терактів у редакції Charlie Hebdo озброєний ножем невідомий чоловік сьогодні був застрелений поліцією під час спроби увірватися в комісаріат поліції 18-го району Парижа.

За словами свідків, зловмисник викрикував слова «Аллах Акбар» і начебто мав на собі пояс з вибухівкою, повідомляє телеканал BFM-TV.

«Недомий чоловік був убитий поліцією в четвер опівдні поряд з комісаріатом поліції у 18-му районі на півночі Парижа, коли здійснив спробу силоміць увійти до будівлі», - повідомило ЗМІ.

У МВС Франції підтвердили інформацію, що чоловік був озброєний ножем, мав пристрій, схожий на вибухівку, вигукував «Аллах Акбар», намагаючись напасти на чергового поліцейського. За даними свідків, правоохоронці зробили 2-3 влучні постріли, коли зловмисник почав тікати у напрямку метро. Чоловік спочатку був поранений, але згодом помер. Надзвичайна подія сталася на вулиці де-ла-Гут-д'Ор, яку одразу оточила поліція. Поліція просить усіх мешканців району залишатися вдома і не виходити на балкони. Тимчасово зупинені дві лінії столичного метро.

Пізніше стало відомо, що вибухівки при загиблому не було. На місце інциденту прибув міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов.

Нагадаємо, що інцидент стався в річницю нападу на редакцію сатиричного тижневика Charlie Hebdo, який стався в Парижі 7 січня минулого року. Двоє зловмисників увірвалися до редакції тижневика і відкрили вогонь по знаходився там людям. Загинули 12 осіб, у тому числі двоє поліцейських, нападникам вдалося зникнути з місця події.

Фото: twitter.com/Will_ld

Фото: twitter.com/akilincs

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-