Російське судно заарештували у Китаї: моряки благають про допомогу

Російське судно заарештували у Китаї: моряки благають про допомогу

Відео
Укрінформ
Екіпаж російського риболовецького судна «Професор Меграбов», заарештованого в Китаї, опублікував відеозапис з проханням про допомогу.

Судно, що належить компанії «РІМСКО», без їжі та електрики знаходиться в Китаї вже місяць, і його екіпаж не може повернутися в Росію, повідомляє «Дождь».

«Компанія, яка оперує цим судном, - судноплавна компанія «РІМСКО». Вона, так би мовити, в нашій практиці зустрічається досить часто саме в зв'язку з невиплатою заробітної плати. Там досить недобросовісний судновласник, судно це дуже старе», - повідомив перший заступник голови Російської профспілки моряків Ігор Ковальчук.

У відеозверненні йдеться, що судно знаходиться в китайському місті Далянь, його заарештували через невиконання фінансових зобов'язань компанії «РІМСКО». Також члени екіпажу розповіли, що 17 днів на судні лежав труп. Причина смерті та особа померлого не відомі. Не повідомляється, скільки зараз людей перебувають на ньому.

Нагадаємо: арешт «Професора Меграбова» в Китаї і смерть одного із членів екіпажу судна підтвердив аташе російського генерального консульства в Шеньяні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-