У Росії бульдозером розчавили 17 тонн польських печериць

У Росії бульдозером розчавили 17 тонн польських печериць

Фото
Укрінформ
У Ростовській області співробітники ДІБДР і регіонального управління Россільгоспнагляду знищили 17 тонн печериць з Польщі, оскільки цей продукт внесений до списку заборонених для ввезення на територію РФ.

Про це повідомляє ростовський портал Donnews.

«Спочатку на 801-му кілометрі траси М4 «Дон» (Чортківський район Ростовської області) поліцейські зупинили вантажний автомобіль DAF з напівпричепом. Згідно з накладними, водій віз полімерну упаковку — одноразовий посуд. Однак, коли інспектори Россільгоспнагляду підняли тару, з'ясувалося, що знаходяться внизу гриби», - вказується в повідомленні.

У кузові автомобіля та причепі перебували свіжі печериці, а на етикетках значилася країна-виробник продукції — Республіка Польща. Загальна вага партії — 14,76 тонни. Наступного дня продукція була утилізована на Міллерівському полігоні ТПВ.

Друга партія грибів була затримана в Ростові. Співробітники ДПС зупинили вантажний автомобіль Volvo з причепом-термобудкоб.

Наступного дня величезний бульдозер на полігоні «Чистого міста» розчавив гору грибів загальною вагою 16,69 тонни, зрівнюючи закордонні продукти з землею.

А тим часом у Росії печериці, що коштували зовсім нещодавно близько 100 рублів за кілограм, злетіли в ціні втричі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-