На борту літака Air France знайшли бомбу, яка виявилась фальшивкою

На борту літака Air France знайшли бомбу, яка виявилась фальшивкою

Оновлено
Укрінформ
Кенійська поліція опитала шістьох пасажирів літака Air France, яких підозрювали в причетності до  небезпечної знахідки на борту. За останньою інформацією, вибухівки в літаку не було.

Схожий на бомбу предмет виявився коробкою з годинником, повідомляє The Associated Press із посиланням на анонімне джерело в поліції Кенії.

"Знайдений предмет перевірили на наявність вибухівки, але її немає", - сказав агентству офіцер поліції, який попросив не називати його ім'я, оскільки він не уповноважений на спілкування з пресою.

Поліцейський уточнив, що предмет складався з коробки із годинниковим механізмом на ній. У коробці вибухівки не знайшли, але годинник досі перевіряють.

За словами поліцейського, спецслужби вже опитали у зв’язку з інцидентом шістьох пасажирів літака.

В Air France підтвердили, що бомба несправжня, й назвали ситуацію "фальшивою тривогою".

Портал Conflict News виклав в Твітері три фотографії знайденої "бомби". Пізніше він також повідомив, що вибуховий пристрій виявився не справжнім.

Фото: kenyaleaks

Раніше ЗМІ з посиланням на Фейсбук Адміністрації аеропортів Кенії повідомляли, що в літаку Boeing 777 компанії Air France, який здійснив екстрену посаду в аеропорту Момбаси, знайшли бомбу. Зараз відповідне повідомлення зникло зі сторінки Kenya Airports Authority.

Нагадаємо, літак Air France рейсом з Маврикія до Парижу здійснив екстрену посадку в Кенії. На борту знайшли предмет, схожий на вибухівку. З літака евакуювали 459 пасажирів і 14 членів екіпажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-