Росія вдарила по Сирії з підлодки - Шойгу

Росія вдарила по Сирії з підлодки - Шойгу

Укрінформ
Росія завдала ракетного удару по ІД ракетами "Калібр" з підводного човна "Ростов-на-Дону" з акваторії Середземного моря.

Про це повідомив міністр оборони Сергій Шойгу президенту РФ Володимиру Путіну, передає ТАСС.

«Вперше застосували крилаті ракети "Калібр" з підводного човна "Ростов-на-Дону" з акваторії Середземного моря. В результаті і авіація, і підводний флот провели успішні пуски, всі цілі вражені. Крилата ракета "Калібр" показала свою ефективність на далекі відстані", - сказав Шойгу.

Як повідомляє агентство, цілями російських військових «були два великих пункту терористів на території Ракки». За словами Шойгу, нанесено досить істотної шкоди по складах з боєприпасами, заводу по виготовленню мін та нафтовій інфраструктурі.

При цьому джерело, знайоме з ситуацією, повідомило "Інтерфаксу", що підводний човен проекту 636.3 "Ростов-на-Дону" Чорноморського флоту увійшов до східної частини Середземного моря і зараз знаходиться недалеко від сирійського узбережжя.

"В арсеналі підводного човна є крилаті ракети "Калібр-ПЛ", аналоги яких застосовувалися кораблями Каспійської флотилії по цілям терористичного угруповання "Ісламська держава"", - сказав співрозмовник агентства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-