Давутоглу побачив

Давутоглу побачив "привида минулого" у звинуваченнях Кремля

Укрінформ
Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу відкинув усі звинувачення Росії щодо купівлі нафти в "Ісламської держави", назвавши їх "радянською пропагандою".

Про це повідомляє Reuters

"У період "холодної війни" була радянська пропагандистська машина. Кожен день вона вигадувала різну брехню... і раптом вона знову підняла свою голову. Ніхто не надає ніякого значення брехням радянської пропагандистської машини", - заявив Давутоглу на прес-конференції перед від'їздом з офіційним візитом до Азербайджану.

Прем'єр додав, що Сполучені Штати також відкинули російські звинувачення щодо Туреччини, що є ще одним свідченням того, що російські докази сфабриковані.

Крім цього, очільник турецького уряду наголосив, що країна робить усе можливе для захисту своїх кордонів від терористів.

Як повідомлялося, в середу міноборони РФ звинуватило президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана та його сім'ю в незаконній торгівлі нафтою з ІДІЛ, представивши фотографії, які нібито підтверджують обвинувачення Росії.

Ердоган назвав звинувачення Росії неприйнятними, але пообіцяв піти у відставку, якщо ці факти будуть доведені. При цьому він звернувся до російського президента з питанням: а чи піде Путін у відставку, якщо його звинувачення не підтвердяться?

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-