Поліція: Стрілянину в Каліфорнії влаштували чоловік і жінка, їх ліквідовано

Поліція: Стрілянину в Каліфорнії влаштували чоловік і жінка, їх ліквідовано

Укрінформ
Двоє підозрюваних у організації стрілянини в центрі для людей з обмеженими можливостями в Каліфорнії загинули в автомобілі під час перестрілки з правоохоронцями.

Як повідомили представники місцевої поліції під час брифінгу в середу, це були чоловік і жінка, передає власний кореспондент Укрінформу.

"У нас є двоє підозрюваних, які загинули під час стрілянини. Один чоловік, інша - жінка", - зазначив представник місцевої поліції.

Він повідомив, що поки остаточно не встановлена причетність загиблих до нападу. Водночас він зауважив, що існують ознаки, які вказують на це, включаючи виявлену наступальну зброю та одяг на них у стилі, який зазвичай використовують нападники.

Представник ФБР, який також виступив на брифінгу для журналістів, підтвердив, що був і третій підозрюваний, місце перебування якого зараз встановлюється.

Він зауважив, що одним із найактуальніших питань залишається те, чи можна класифікувати інцидент у Сан-Бернадіно як акт тероризму.

"Ми, безумовно, не виключаємо такої можливості", - сказав представник ФБР.

Він також поінформував, що ФБР проводить обшуки в будинках підозрюваних.

Тим часом правоохоронні органи, у зв'язку з розшуком третій підозрюваного, рекомендують місцевим жителям зачинитися вдома і не виходити на вулицю без зайвої необхідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-