У Мюнхені евакуювали вокзал через підозрілу валізу

У Мюнхені евакуювали вокзал через підозрілу валізу

Укрінформ
В середу пізно ввечері поліція Мюнхена провела повну евакуацію на центральному залізничному вокзалі через підозру теракту.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

«Незатребуваний багаж в касовій залі в середу увечері спричинив ажіотаж. Залізничний вокзал довелося повністю евакуювати», - інформує видання.

Поліцейський виявив залишений без нагляду багаж близько 22:30 вечора. Було прийнято рішення евакуювати всіх, хто був на вокзалі, а також зупинити рух поїздів і метро. Відкрили валізу о 1:30 ночі, виявивши в ній тільки білизну. Всі обмежувальні заходи були скасовані, пасажирів, які затрималися, відправили ранковими поїздами. Правоохоронці розшукують власника валізи.

Нагадаємо, що 17 листопада увечері в Ганновері було оголошено попередження про теракт на місцевому центральному залізничному вокзалі після отримання відомостей від однієї з іноземних розвідок про підготовку серії терактів там і на футбольному стадіоні під час матчу ФРН-Нідерланди. Поліція виявила муляж бомби в одній із сумок.

Як повідомила газета Bild, кілька терористів планували проникнути на стадіон. Вибухівку вони збиралися доставити на арену на машині "Швидкої допомоги". Керівник групи бойовиків також повинен був знаходитися на стадіоні: до його завдань входило знімати теракт на камеру. Втім, ні на стадіоні, ні на вокзалі вибухівку так і не знайшли.

Фото з відкритих джерел.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-