Кількість жертв бухарестської пожежі знову зросла

Кількість жертв бухарестської пожежі знову зросла

Укрінформ
Ще один постраждалий внаслідок пожежі у нічному клубі Бухареста помер у понеділок увечері в Опіковому центрі румунської столиці. Раніше в одній із клінік Ізраїлю померла журналістка румунського телеканалу PROTV Теодора Мафтей, що працювала ще і фотографом групи «Goodbye to Gravity», яка в ніч пожежі виступала у Бухарестському клубі.

Загальна кількість жертв бухарестської пожежі досягла 47 осіб, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Нагадаємо, у ніч  на суботу, 31 жовтня, в одному з нічних клубів Бухареста спалахнула пожежа, внаслідок якої 46 осіб загинули, а близько 100 знаходяться в лікарнях столиці. Стан 20 з них оцінюється як критичний.

За даними міністерства охорони здоров'я Румунії, 35 пацієнтів було перевезено для подальшого обстеження і лікування до клінік європейських країн. Для цього урядом виділено 7,5 тисяч євро.

За фактом пожежі у нічному клубі генеральна прокуратура Румунії порушила кримінальну справу, а власників клубу заарештовано на 30 днів. Було затримано також і одного з керівників Бухарестської мерії Крістіана Піедоне, який звинувачується в корупції та підробці документів при видачі клубу ліцензії на діяльність.

Окрім цього, услід за відставкою прем'єра Віктора Понти, пішов зі своєї посади і глава МВС Румунії, віце-прем'єр Габріель Опря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-