Штати готові допомогти у розслідуванні катастрофи російського літака

Штати готові допомогти у розслідуванні катастрофи російського літака

Укрінформ
Сполучені Штати готові надати допомогу російській стороні у розслідуванні катастрофи пасажирського авіалайнера Airbus 321 в Єгипті.

Про це повідомив Державний департамент США за результатами телефонної розмови Джона Керрі і Сергія Лаврова в суботу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Державний секретар США Джон Керрі говорив сьогодні з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, висловивши глибокі співчуття Сполучених Штатів родинам та близьким загиблих в аварії рейсу 9268 компанії "Когалимавіа" в Єгипті. Держсекретар Керрі запропонував надати допомогу з боку США, якщо це необхідно", - йдеться у повідомленні Держдепу.

Як повідомлялося раніше, російський лайнер Airbus 321, що прямував із Шарм-ель-Шейха до Санкт-Петербурга, вилетів з Єгипту о 4.51 (київськ). Він зник з екранів радарів за 23 хвилини після зльоту. На борту перебували 217 пасажирів і 7 членів екіпажу. За попередніми даними, причиною катастрофи лайнера авіакомпанії "Кагалимавіа" могла стати технічна несправність літака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-