Прем'єр Греції каже, що йому не треба від ЄС «жодного євро»

Прем'єр Греції каже, що йому не треба від ЄС «жодного євро»

Укрінформ
Прем'єр Греції заявив, що йому не треба від ЄС «жодного євро», бо тисячі біженців досі прибувають до Греції, а ЄС лишається осторонь проблеми.

Про це Алексіс Ципрас заявив на засіданні парламенту Греції, додавши, що йому соромно бути членом Європейського Союзу, який перекладає на інших відповідальність за міграційну кризу, повідомляє Reuters.

За словами Ципраса, його обурює, лідери Євросоюзу перекладають відповідальність один на одного, й водночас ллють «крокодилячі сльози через мертвих дітей на березі Егейського моря. Мертві діти це завжди сумно. А як щодо живих дітей, які тисячами прибувають сюди і опиняються на вулиці? Нікому вони не потрібні», - резюмував Ципрас.

Нагадаємо, Італія і Греція залишаються «європейськими шлюзами» для біженців, які намагаються потрапити до країн Європи, перетнувши Середземне море. Повідомлення про жертв «міграції» надходить по кілька разів на тиждень. Водночас країни ЄС закривають свої кордони через фактичну неспроможність впоратися з міграційною «навалою».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-