Путін щодня пристосовується до ситуації – глава Нацрозвідки США

Путін щодня пристосовується до ситуації – глава Нацрозвідки США

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін демонструє поведінку лідера, який не має довгострокової стратегії та живе сьогоднішнім днем.

Таку оцінку висловив у четвер в інтерв'ю телеканалу CNN директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер.

"Я запитую себе, чи має він (Путін – ред.) довгострокову стратегію, або ж він все-таки пристосовується до ситуації день-у-день? Я думаю, що його інтервенція в Сирії є зайвим проявом цього",- зауважив глава американської розвідувальної структури.

На запитання, який план російський президент може мати в Сирії, Клеппер відповів: "Я не впевнений, що він взагалі має його (план). На мою думку, він наче живе сьогоднішнім днем".

При цьому Клеппер США розкритикував дії Путіна на підтримку режиму Асада, зауваживши, що це тільки роздмухує війну в Сирії.

Директор Національної розвідки США очолює урядовий апарат з питань координації роботи всіх розвідслужб країни. Йому підпорядковується 16 урядових структур. Крім того, він несе відповідальність за роботу всього розвідувального товариства перед президентом США.

Людина, яка перебуває на цій посаді, одночасно виконує обов'язки радника президента, Ради національної безпеки, Ради внутрішньої безпеки у справах розвідки, національної та державної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-