ЗМІ: Deutsche Bank заплатить $200 мільйонів за порушення санкцій

ЗМІ: Deutsche Bank заплатить $200 мільйонів за порушення санкцій

Укрінформ
Deutsche Bank близький до укладення угоди з владою США по виплаті близько $200 мільйонів за порушення санкцій, накладених Штатами на ряд країн.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

Агентство відзначає, що нью-йоркський Департамент фінансових послуг і Федеральна резервна система можуть оголосити про угоду з Deutsche Bank вже наступного тижня.

У той же час співрозмовник Bloobmerg уточнив, що воно ніяк не вплине на розслідування, які були розпочаті відносно банку окружною прокуратурою Манхеттена і прокуратурою США в Манхеттені.

Представники Deutsche Bank і американських регуляторів відмовилися коментувати ситуацію.

Як відомо, влада США з липня 2015 року веде розслідування відносно Deutsche Bank, що стосується «дзеркальних угод», в ході яких російські клієнти банку купували цінні папери в рублях через московський офіс Deutsche Bank, а потім продавали їх за іноземну валюту, в тому числі долари США, через офіс банку в Лондоні.З травня 2015 року розслідування у зв'язку з подібними угодами почав сам банк.

Крім того, з кінця 2014 року правоохоронні органи США розслідують справу про ухилення Deutsche Bank від сплати податків.

Фото: iinsider.biz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-