Керрі та Лавров обговорять ситуацію в Україні

Керрі та Лавров обговорять ситуацію в Україні

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі у середу розпочинає турне по країнах Європи й Близького сходу, під час якого обговорить низку глобальних проблем, в тому числі, ситуацію в Україні.

Про це зазначив у вівторок під час брифінгу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Цього тижня державний секретар США відвідає Європу та Близький схід у період з 21 по 25 жовтня. Керрі проведе консультації з ключовими партнерами та союзниками з глобальних питань, у тому числі, щодо ситуації на Близькому сході, викликів безпеці у зв'язку з триваючою кризою в Сирії, продовження кампанії боротьби проти ІДІЛ, а також, безумовно, подій в Україні", - поінформував представник зовнішньополітичного відомства США.

Кірбі не став уточнювати деталі поїздки свого керівника, зауваживши, що програма його візиту досі узгоджується.

Водночас він зазначив, що заплановані зустрічі Керрі, зокрема, з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, президентом ПНА Махмудом Абасом, міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.

"Держсекретар також візьме участь у робочій сесії з главами закордонних відомств Саудівської Аравії, Туреччини, Росії та Йорданії", - додав Кірбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-