У Кишиневі проросійські сили вимагають відставки президента

У Кишиневі проросійські сили вимагають відставки президента

Укрінформ
У ніч з неділі на понеділок прихильники проросійської «Нашої партії» заблокували центральну вулицю Кишинева – бульвар Штефана Великого - вимагаючи відставки президента країни Ніколае Тімофті.

Про це передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Бульвар Штефана Великого заблокований. Вся Молдова очікує відставки президента Ніколає Тімофті. Тут, у центрі Кишинева знаходяться жителі багатьох населених пунктів країни», - написав у соціальних мережах лідер «Нашої партії», мер молдавського міста Бєльці Ренато Вусатий.

Крім «жителів» наметового містечка, встановленого у сквері перед будівлею парламенту Молдови, в акції з блокування вулиці беруть участь багато автомобілістів, які припаркували свої машини на проїжджій частині бульвару.

Нагадаємо, «наметове містечко протестувальників проти молдавської влади було встановлене наприкінці вересня у сквері перед парламентом Молдови за ініціативою прихильників Партії соціалістів і «Нашої партії».

Головні вимоги мітингувальників – відставка керівництва країни, розпуск парламенту та оголошення дострокових парламентських виборів.

Протестувальники вимагають також притягнути до кримінальної відповідальності винних у розкраданні більше мільярда доларів з банківської системи країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-