Британія хоче розмістити свої війська в країнах Балтії та Польщі

Британія хоче розмістити свої війська в країнах Балтії та Польщі

Укрінформ
Великобританія приєднається до планів США та Німеччини з розгортання військ НАТО на довгостроковій основі в країнах Прибалтики для зміцнення східних кордонів альянсу.

Велика Британія приєднається до планів США та Німеччини з розгортання військ НАТО на довгостроковій основі у країнах Балтії для зміцнення східних кордонів Альянсу.

Про це в четвер повідомила газета Financial Times, передає "ТАСС".

За даними видання, глава оборонного відомства Британії Майкл Феллон на зустрічі міністрів оборони країн-членів НАТО в Брюсселі підтвердив прихильність Великої Британії у підтримці суверенітету демократичних держав Східної Європи.

"Ми вже розміщуємо літаки Королівських військово-повітряних сил в країнах Балтії і забезпечуємо вирішальну підготовку українських збройних сил. Тепер у нас будуть війська на більш регулярній основі в країнах Балтії та Польщі", - заявив він.

За інформацією видання, сто британських військовослужбовців будуть направлені у країни Балтії для проведення регулярного інструктажу естонських, латвійських і литовських військових для поліпшення їх навичок та взаємодії в рамках НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-