Львівський перинатальний центр проведе аукціон творів мистецтв, щоб придбати реанімобіль

Львівський обласний клінічний перинатальний центр проведе аукціон із продажу картин. Виручені кошти скерують на придбання реанімобіля для транспортування передчасно народжених немовлят.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Львівської обласної ради, передає Укрінформ.

«Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» у п’ятницю, 28 січня, запрошує всіх небайдужих взяти участь в аукціоні творів мистецтва. Отримані кошти скерують для придбання реанімаційного автомобіля. У цих авто для малечі створені умови, які максимально наближені до лона матері. У нашому перинатальному центрі, на жаль, такої машини поки немає. Але магія Різдва дарує нам віру в диво», - зазначила директорка перинатального центру Марія Малачинська.

Лікарка наголосила, що спеціальне авто вкрай важливе для транспортування передчасно народжених немовлят, які потребують допомоги із далеких важкодоступних населених пунктів.

Вартість реанімобіля для транспортування немовлят – 5 млн. грн. Аукціон творів мистецтва відбудеться 28 січня у конференц-залі перинатального центру. Організатори повідомляють, що найближчим часом відкриють реєстрацію на подію та оголосять лоти.